perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet

Taas on se aika, jolloin katsotaan peiliin ja mietitään näkymää. 


Tehdään ehkä uusia lupauksia ja mietitään, mikä meni viime vuonna metsään ja mikä taas toi toivoa, iloa ja onnea menneeseen vuoteen.

Minä teen vain yhden lupauksen, tehnyt jo monta vuotta;
  En lupaa mitään.

Sen sijaan Yritän, kokeilen, pyrin ja teen parhaani.

Niin perheeni, ystävieni, kuin itsenikin kohdalla.
Kai tuohon pitää vielä työnkin lisätä....

Vuosi 2015 toi heti alkuun monia muutoksia suunnitelmiini.
Alkuvuodesta työpaikallani tapahtui kunnon vesivahinko ja sen myötä löytyi syy pitkäaikaiselle oireilulleni ( kuten myös monien muiden).
Vuonna 2015 olin varmaan enempi pois töistä, kuin ikinä ennen. Silmät, keuhkot, iho ja välillä koko kroppa ei kestänyt olla siellä...on tehty kokeita ja puhalteluja. Kokeiltu, missä voin tehdä töitä ja missä oireilen heti..Olin siis koekaniin...ja olen edelleen, katsotaan mitä tämä vuosi tuo muutosta...

Kaikista vastoinkäymisistä ja 'kuopista' tielläni, olen enemän kuin tyytyväinen vuoteen 2015.
Olen saanut oppia paljon uusia asioita ja tutustunut moniin uusiin bloggaajiin ja sitäkautta heidän elämäänsä. Näin olen saanut paljon uusia ideoita ja näkemyksiä omaan elämääni.
Kiitos teille !


 Vuonna 2015

Helmi koiran uusi koira-kaveri muutti meille 4.1. 


Seuraavana päivänä jouduinkin leikkaukseen. Sitten olikin aikaa tutustua toisiimme ja opettaa pentu tavoillemme....
Päivät meni kutakunkin yhdessä sohvalla kippurassa maaten telkkua katsellen....


Helmikuussa  vietettiin talvea.
 Ja pojan penkkareita.Maaliskuussa päätin maalata keittiön alakaappien ovet ja vaihtaa tasojen värin valkoiseksi.


Huhtikuussa oli jo lumet pois niin, että pääsin toteuttamaan pitkäaikaisen haaveni; kasvihuoneen!


Toukokuussa vietettiin pojan ylioppilasjuhlia ihka uudella terassikalustuksella.Ja aloitin tämän blogini kirjoittamisen.


Kesäkuussa vietettiin lomaa ja juhannusta.Heinäkuussa poikani lähti armeijaan, syötiin rapuja ja tyttäreni tuli kotiin vaihto-oppilasvuodeltaa Japanista.Elokuu oli yhtä syntymäpäivää ja uusi pergolakin valmistui.Syyskuussa taas lomailtiin.Lokakuussa toteutin makuuhuoneen muodonmuutoksen.


Marraskuussa tuli puolivuotta bloggausta täyteen ja totesin, että minullakin on jo lukijoita! 
Kaunis kiitos teille kaikille. Teette tästä paljon arvokkaampaa!


Joulukuu meni Blogi-vierailulla ja ihan vain Joulu-humussa.
Odotan innolla tulevaa. 
Taas on suunnitelmia, mutta mennään nyt kuitenkin päivä kerrallaan!

Vuosi 2016...

On kuin suklaarasia...
ei voi sanoa tarkkaan mitä saa...Herkullisen Hyvää Uutta Vuotta Kaikille! - Satu -16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi Kiitos samoin Sari sinulle ja koko perheellesi <3

   Poista
 2. Sinun peilistä katsoo upea ilmestys.
  Ihana keittiö teillä.
  Meillä on ollut niin raskas ja vaikea vuosi ettei siitä paljoa muisteltavaa käteen jää. Paitsi jääpäs. Toukokuun Turkin reissu mieheni sisarusten ja vahempien kanssa oli ikimuistoinen reissu.
  Ihanaa Uutta Vuotta ihanuus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos Nanni, Onko nainen koskaan oikein tyytyväinen peilikuvaansa? :) Itse ihannoin sinun rohkeutta ja aistillisuutta noissa asukuvissa...itse kun haluan AINA olla kameran takana....
   Keittiöstä sen varran, että on suunnitelmia taas sen varalla ;)
   Raskaina ja vaikeina hetkinä ajattelen, ettei mistään tuu mitään, mutta onneksi 'kiukkusen' luonteeni vuoksi en jaksa kauaa murehtia, vaan kipuan jo kiukun voimalla ylös pohjamudista.
   Reissut mihin tahansa on hyviä irtiottoja arjesta. Niistä voi ammentaa voimavaroja pitkään.
   Toivon sinulle parempaa ja keveämpää Uuutta vuotta Nanniseni !

   Poista
 3. Paljon on vuoteesi mahtunut <3 Teidän keittiö on aivan ihana, kutsuva ja lämmin, tykkään hirmuisesti lämpöisistä väreistä. :) Sama täällä, en lupaa mitään, mutta yritän enemmän kuulla sisintäni.

  Oikein iloista uutta vuotta ja mahtavaa, että aloitit blogin ja olen saanyt myös iloita sinun sydämellisistä kommenteista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina yleensä ajatellaan, 'ettei mulle koskaan taphadu mitään, vaan kaikki samaa tasaista'. Sitten kun istuu alas ja alkaa miettimään, niin HUPS! mitä kaikkea onkaan sattunut, niin hyvää kuin vähemmän hyvää.
   Keittiömme ei ollut kovin kutsuva tänä aamuna, kun mamma on ollut pari päivää töissä. Pöydät notkuu astioita ja tiskikone on meillä niin kamalan pelottava, ettei sitä voi aukaista ja täyttää, kun sehän voi vaikka purra ;)
   Mies on innoissaan kommentistasi, koska meillä on kädenvääntö lattian ja kaakeleiden (mosaikin) värin suhteen. Värit ovat hänen joskus sata vuotta sitten valitsemat ja minä 'ahdistun' tuohon tummuuteen :)
   Iloisuutta ei ole elämässä koskaan liikaa, joten Kiitos ja samoin Sinulle; Iloista Uutta Vuotta ja odotan innolla seuraavaa postaustasi <3

   Poista
 4. Etsin uusia blogeja luettavakseni ja löysin sinut! Jäin lukijaksesi, sillä vaikuttaa siltä, että lapsukaisemme ovat samaa ikäluokkaa ( meillä 19, 16 ja 11) ja koira löytyy tästäkin osoitteesta. Lisäksi myös minä rakastan remontoimista, sisustelua, matkustamista ja kaikkea kaunista.
  Tervetuloa vastavierailulle Ouluun, Villa Kardemummaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva <3. Täytyykin heti käydä kurkkaa!

   Poista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Hiena, että lähdit mukaan blogimaailmaan. Ja miten upealta uusi pergolanne näyttääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Ja olen edelleen ihan innoissani pergolasta, odotan NIII_IN kevättä ja kesää!!!
   Ihanaa uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 6. Voi miten paljon tällaisen "aikuisen" naisen vuoteen mahtuukaan - ihan tippa linssissä luin tuntojasi kuluneen vuoden varrelta! Kiitos blogista, et tiedäkään kuinka moneen tylsään työpäivään on tullut piristystä, kun olen pitänyt pientä taukoa teekupin ja blogisi kanssa :-) Niin ihana kuin joulukiireiden jälkeinen rauhallinen tammikuu onkin, niin kyllä alkoi jo malttamaton kevään ja kesän odottelu noiden terassi- ja pergolakuvien jälkeen...mitenhän sais omasta pihasta yhtä kutsuvan ja kodikkaan... Ihanaa vuotta 2016 teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos kauniista sanoista<3 Toivon todella että pian olisi kevät ja kesä, sekä aurinko. Kyllä vielä monet peli-illat terassin pöydän ääressä vietetään!
   Parempaa Uutta vuotta myös teille <3

   Poista
 7. Kyllä on ollut täyteläinen vuosi teillä! Ihania kuvia ja mukavia muistoja mahtuu onneksi myös mukaan, kiva kun löysin blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yksikin pieni mukava muisto lyö laudalta sata huonoa ;)
   Tervetuloa blogiini <3

   Poista
 8. Minäkään en lupaa, mutta haastan ja tavoittelen senkin edestä :-) Ihana kesäkuva tuo missä näkyy vähän vasemmalla jotain tönöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tönö on vanha savusauna, käytössä edelleen mieheni sukulaisten kesäpaikalla. Jotenkin Suomen kesäidylliä parhaimmillaan: sauna ja koivikko <3
   Ajattelen, että kun ei lupaa mitään, ei voi rikkoa lupaustaan ja niin aiheuttaa pettymyksiä ja mielipahaa itselleen tai toisille ;)

   Poista

Kiitos vierailusta ja kommentit piristävät!

Blogitekstisuositus

Viimeinen #kukkailottelu ja Blogimuutoksia

Somelomani taitaa olla ohi.  Viimeiset pari päivää olen vääntänyt mielessäni ja ihan fyysisesti uutta blogipohjaa. Lomailun ohessa ...