perjantai 12. helmikuuta 2016

Maailman Paras Brownie

Näin mahtipontisesti oli Brownies resepti otsikoitu.



Browniesienkin reseptejä on moneen lähtöön ja monia olenkin kokeillut, mutta en tätä aikaisemmin.


Oikeastaan en kokeillut nyttenkään, vaan tyttäreni teki ja minä katselin vierestä ja samalla selailin uusinta Kotivinkkiä, jossa kyseinen resepti oli. 



Maailman paras Brownie


200g tummaa suklaata (70%)
100 g maitosuklaata
250 g voita
5 dl fariinisokeria
4 isoa huoneenlämpöistä kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
 200 g vadelmia (tuoreita tai pakaste)


Rouhi suklaat ja laita kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä hieman sekoittaen.
Sekoita joukkoon munat yksitellen. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen vadelmat. Voit säästää osan vadelmista koristeluun.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun n. 20x30 sentin kokoiseen vuokaan.
Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 35 min. Brownies saa jäädä hieman tahmeaksi keskeltä.
Liian pitkään paistettuna siitä tule liian kuiva.
(Siis täysin vahdittava leivonnainen)


Jäähdytä huoneen lämpöiseksi ja tarjoile vadelmien, jäätelön, kermavaahdon tai vatkatun vaniljakastikkeen kera.


Voit koristella Ystävänpäivän kunniaksi vaikka tomusokerilla tehdyilla sydämillä.


Kermavaahto ja tomusokeri voisi olla myös pinkkiä <3


Voi Browniesin syödä myös suoraan sorminkin,
Hitunen kermavaahto vain päälle.....


Ystävänpäivänä pitää muistaa myös karvaiset ystävämme.
Hekin tarvitsevat hellyyttä ja hyviä herkkuja...
(Joka päivä, niin kuin me ihmisetkin)


Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille.


- Satu -

11 kommenttia:

  1. Nyt kyllä näyttää niin hyvältä, että tätä täytyy tehdä lähipäivinä.
    Ja ihanat kuvat! Ja söpö kuva teidän koirulista.
    Mukavaa perjantai iltaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ja herkullista viikonloppua!
      On ihanan pehmeää ja todella suklaista! Meillä meinasi olla aavistuksen liian pitkään, mutta pistin suoraan unnista terassille kylmään jäähtymään yön yli ja sitten vasta leikattiin, niin säilyi tarpeeksi tahmeana...Jos vielä mikrossa käyttää muutaman sekunnin niin <3 <3 <3

      Poista
  2. Näyttääpä herkulliselta. Varmasti saisi hyvin gluteenittomaksi muunneltua tuon ohjeen. Nams.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti saa! Luulisin että tattarijauhoista ja mantelijauhoista sain aika kivan makuvivahteen :)

      Poista
  3. Mun pitäis niin kieltäytyä moisista herkuista mutta tekis niin mieli leipoa. Nams

    VastaaPoista
  4. Vitsit, kun on herkullisen näköistä. Koira söpöläinenkin se siellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Vinku-koira on mun jokapaikan-höylä ja kaikessa mukana-assari <3

      Poista
  5. Lääh puuh miten hyvää, saako kateellisena sanoa, en kestä. <3 Ihanaa ystävänpäivää Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules Tiia, tää on niin helppo tehdä, yllätä perheesi ystävän päivän kunniaksi ja suut makeaksi ;)
      Hyvää Ystävänpäivää sinullekin!

      Poista
  6. Ihanan näköistä ja helppo ohje. Tuota on ihan pakko kokeilla joskus :)

    VastaaPoista

Kiitos kun viitsit kommentoida, ne todella luetaan ja ne piristävät!