lauantai 16. joulukuuta 2017

Sitä Joulufiilistä Hakemassa...Saaren Kartanolla Mäntsälässä aukesi eilen Joulumaa, joka on auki 20.12. asti.
Jos vain aikataulut antavat myöten, niin suosittelen käymään! 


Itse kävin siellä avajaispäivänä Juniorin kanssa. Pyysin pojan opettajalta pojalle vapaapäivän ja hän myönsi luvan. Olimmehan samalla tutustumassa minun tulevaan opinahjooni; aloitan tammikuussa siellä puutarha-ja kukkakauppatalouden opinnot.
Jihuu!!!!


Itse Saaren kartano on jo näkemisen arvoinen paikka ja nyt eri alojen opiskelijat olivat saaneet aikaan oikean Joulumaan metsineen, kirkkoineen ja markkinoineen. Kukkatalosta löytyy kaikki joulukukat ja asetelmat ja kahvila talvipuutarhassa vei ihan toiseen maailmaan, unohtaen ulkona pyryttävän lumen.


Minulla on ollut joulufiilis kadoksissa, mutta viime päivinä olen saanut jo otteen joulusta. Eilen olin jo ihan innoissani, kun näin Juniorin nauttivan kaikesta näkemästään, varsinkin eläimistä.
Kummasti nuo puput kiinnosti eniten....


 Päivä oli hyvä ja kyllä se Joulufiilis nyt nappasi kiinni kaiken tungoksen keskellä, jossa oli toinenkin Punatakkinen henkilö, muukin kuin Juniori.


Eilen Oli myös Juniori Cup-kukkasidontailpailu Floristikan opiskelijoille. Ehdimme nähdä ensimmäisen osakilpailun ja kyllä luomukset olivat kauniita. Kaikkien kukkien keskellä tapasin myös blogi-ystäväni Muusan ensimmäisen kerran livenä. Hän on myös tuleva opiskelukaverini.


 En malttaisi odottaa, että pääsen tällaiseen ympäristöön oppimaan uutta.
Juniorikin jo mietti, että hänellä on enään yksi vuosi peruskoulua jäljellä ja vielä on hakusessa mikä hänestä tulee isona.
Sanoin, ettei hänellä ole mikään kiire tietää, jos äitikin tietää vasta viidenkympin korvilla, miksi haluaa isona!


Jos kaiken joulukiireen keskellä vain on aikaa tai haluat rapsutella suer suloisia aaseja, niin suunnista Mäntsälään Saaren kartanolle. Jokapäivä on jotain erillaista ohjelmaa ja varsinkin lapset on huomioitu erinomaisesti. Ja joulumarkkinoilta voi löytyä kaikenlaista kivaa sinne pukinkonttiin....


Valloittavaan valkoista viikonloppua, tai ainakin meillä maa hohtaa valkoisena täällä Salpausselän kupeessa.....

- Satu -