lauantai 30. joulukuuta 2017

Viimeinen #kukkailottelu ja Blogimuutoksia

ruusu, red rose

Somelomani taitaa olla ohi. 
Viimeiset pari päivää olen vääntänyt mielessäni ja ihan fyysisesti uutta blogipohjaa.
Lomailun ohessa tein ajatustyötä bloggaamiseni tiimoilta. Miten jatkan ja jos jatkan, niin miten ja missä. Kyselin mielipiteitä toisilta käyttäjiltä ja netti-alan ammattilaisilta poikani välityksellä. Luin paljon artikkeleita ja postauksia ja lopulta olin ihan sekaisin...

anemone, kruunuvuokka, skimmia, feltball

Lopputulos on, että jatkan täällä bloggerissa, saman profiilin alla. Olen muokannut tosin profiiliani, joten instassakin voi vaihtua nimi. Tein itselleni toisen blogin, jossa käsittelen kukkia, puutarhajuttuja ja opiskeluani kyseisillä aloilla. Sata Sävyä Vihreää-blogin tarkotus on keskittyä vain tuohon viheralaan, kukkiin ja valokuvaamiseen.


 Tämä Talossa no 23-blogi on ja pysyy - kunnes toisin päätän. Vaikka olisinkin päätoiminen opiskelija, niin varmasti leivon, kokkaan, teen käsitöitä, sisustusjuttuja ja tuunailuja siinä missä ennekin. Olenhan ennekin täällä kukkajuttuja postannut, mutta jottei blogi paisu kuin pullataikina ja sillisalaatti ole liian vihreä voittoista, niin jaan vihreät asiat eri blogiin. Nyt Vihreällä tarkoitan värimaailman yhtä sävyä, en mitään muuta. Uskon pystyväni tähän, mutta joskus todellisuus on vain mielikuvaa ihmeellisempää, eli aika näyttää...


Aika näyttää myös sen, löytääkö toinen blogini lukijoita ja miten se otetaan vastaan. Luon kumpaankin blogiin linkit toiseen, joten surffailu blogien välillä luonnistuu. Kiitos vihjeistä ja vinkistä kuuluu  Koivikon Katveessa-blogin  Jennille, jota olen pommittanut kysymyksillä. Hän pyörittä tällähetkellä kolmea eri blogia juurikin eri aihealueittain.


Näitä asioita mielessä pyöritellessä on mennyt oikeastaan tämä loppuvuosi. Niin #kukkailottelut kuin muutkin ovat jääneet välistä, koska on tuntunut, ettei ole ollut mitään sanottavaa tai ei vain ole saanut mitään järkevää kirjoitettua.

amaryllis, wax bulbs

Postauksen kuvat ovat poimintoja kimpuista ja kukista, joita olen viimeaikoina tehnyt tai saanut lahjaksi. 
Sata Sävyä Vihreää painottuukin nyt näihin kimppuihin ja kukkiin, eli tulevaisuudessa kukkakuvani löytyvät sieltä. Tosin poikkeus vahvistaa aina säännön....
Rakastan kukkia ja oikeastaan ei minulla taida olla tiettyä lempi kukkaa. Ehkä pioni on ykkönen, mutta niin on syreeni, anemone, jaloleinikki, hortensia ja niin moni muukin.


Nyt tuntuu, etten osaa sanoa enään mitään. Tämä blogi-juttujen työstäminen  käy työstä ja kovalevyni tuntuu ylikuormittuneelta.
Toivon, että löydätte uuden blogini ja samalla jaksatte lukea myös jaarituksiani täällä, kaikista kirjoitusvirheistä huolimatta.

Kiitos kaikille tästä vuodesta. 
Teistä ihanat lukijani sain nyttenkin voimaa ja inspiraatiota ryhtyä tähän kahden blogin loukkuun.


Toivon kaikille Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta!
Ensi vuoteen!

- Satu -