lauantai 30. joulukuuta 2017

Viimeinen #kukkailottelu ja Blogimuutoksia

ruusu, red rose

Somelomani taitaa olla ohi. 
Viimeiset pari päivää olen vääntänyt mielessäni ja ihan fyysisesti uutta blogipohjaa.
Lomailun ohessa tein ajatustyötä bloggaamiseni tiimoilta. Miten jatkan ja jos jatkan, niin miten ja missä. Kyselin mielipiteitä toisilta käyttäjiltä ja netti-alan ammattilaisilta poikani välityksellä. Luin paljon artikkeleita ja postauksia ja lopulta olin ihan sekaisin...

anemone, kruunuvuokka, skimmia, feltball

Lopputulos on, että jatkan täällä bloggerissa, saman profiilin alla. Olen muokannut tosin profiiliani, joten instassakin voi vaihtua nimi. Tein itselleni toisen blogin, jossa käsittelen kukkia, puutarhajuttuja ja opiskeluani kyseisillä aloilla. Sata Sävyä Vihreää-blogin tarkotus on keskittyä vain tuohon viheralaan, kukkiin ja valokuvaamiseen.


 Tämä Talossa no 23-blogi on ja pysyy - kunnes toisin päätän. Vaikka olisinkin päätoiminen opiskelija, niin varmasti leivon, kokkaan, teen käsitöitä, sisustusjuttuja ja tuunailuja siinä missä ennekin. Olenhan ennekin täällä kukkajuttuja postannut, mutta jottei blogi paisu kuin pullataikina ja sillisalaatti ole liian vihreä voittoista, niin jaan vihreät asiat eri blogiin. Nyt Vihreällä tarkoitan värimaailman yhtä sävyä, en mitään muuta. Uskon pystyväni tähän, mutta joskus todellisuus on vain mielikuvaa ihmeellisempää, eli aika näyttää...


Aika näyttää myös sen, löytääkö toinen blogini lukijoita ja miten se otetaan vastaan. Luon kumpaankin blogiin linkit toiseen, joten surffailu blogien välillä luonnistuu. Kiitos vihjeistä ja vinkistä kuuluu  Koivikon Katveessa-blogin  Jennille, jota olen pommittanut kysymyksillä. Hän pyörittä tällähetkellä kolmea eri blogia juurikin eri aihealueittain.


Näitä asioita mielessä pyöritellessä on mennyt oikeastaan tämä loppuvuosi. Niin #kukkailottelut kuin muutkin ovat jääneet välistä, koska on tuntunut, ettei ole ollut mitään sanottavaa tai ei vain ole saanut mitään järkevää kirjoitettua.

amaryllis, wax bulbs

Postauksen kuvat ovat poimintoja kimpuista ja kukista, joita olen viimeaikoina tehnyt tai saanut lahjaksi. 
Sata Sävyä Vihreää painottuukin nyt näihin kimppuihin ja kukkiin, eli tulevaisuudessa kukkakuvani löytyvät sieltä. Tosin poikkeus vahvistaa aina säännön....
Rakastan kukkia ja oikeastaan ei minulla taida olla tiettyä lempi kukkaa. Ehkä pioni on ykkönen, mutta niin on syreeni, anemone, jaloleinikki, hortensia ja niin moni muukin.


Nyt tuntuu, etten osaa sanoa enään mitään. Tämä blogi-juttujen työstäminen  käy työstä ja kovalevyni tuntuu ylikuormittuneelta.
Toivon, että löydätte uuden blogini ja samalla jaksatte lukea myös jaarituksiani täällä, kaikista kirjoitusvirheistä huolimatta.

Kiitos kaikille tästä vuodesta. 
Teistä ihanat lukijani sain nyttenkin voimaa ja inspiraatiota ryhtyä tähän kahden blogin loukkuun.


Toivon kaikille Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta!
Ensi vuoteen!

- Satu -35 kommenttia:

 1. Onnellista ja kukkaisaa uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
 2. Ihan huikean hienoja kuvia Satu!<3 Huomaatko, että sulla on oma tunnistettava tyyli? Luulen, että tunnistaisin sun kuvat muiden joukosta! On oma kuvauksellinen haaveeni, että kuvistani löytyisi oma tyyli...Vielä on matkaa, joku koulutuskin voisi olla taas paikallaan.:)

  Onnea ystäväni opintielle! Mihin kaikkeen se vielä sua johtakaan...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen tyylilleni uskollinen tai sitten en 'osaa' ottaa muunlaisia kuvia ;D *reps* Mukava kuulla, jos kuvani mielyttää muitakin kuin vain sillä hetkellä itseäni ;)
   Kiitos, joudut sitten varman olemaan 'kaatosäkkinä', kun ei mene niinkuin strömsössä <3

   Poista
 3. Kyllä tulen seurailemaan myös uuteen blogiisi! Itselläni on nyt vain kaksi, kolme oli mutta yhdistin kaksi keskenään. Ja kyllä ne lukijat sen löytää jos aihe vaan on kiva ja oikein idearikasta uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja heti tuli itselee olo, että olen taas missannut kohdallasi jotain ;) Täytyykin tulla tutkimaan blogiasi paremmin ;)

   Kiitos ja toivon sinulle oikein hyvää ja onnellista Uutta Vuotta <3

   Poista
 4. Onnea uusiin haasteisiin! Kukikkaan onnellista vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna.
   Mieluisaa uutta vuotta sinulle <3

   Poista
 5. Onnea uudelle blogille ja ihanaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Maiju <3
   Oikein mukavaa ja onnellista Uutta vuotta sinulle!

   Poista
 6. Onnea uudelle blogille, kirjaudun heti lukijaksi. Mukavia tämän vuoden viimeisiä hetkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3
   Rauhallista vuodenvaihdetta <3

   Poista
 7. Kuten Taina edellä mainitsi, olet tyylillesi uskollinen ja sen tunistaa heti!!
  Pidä siitä kiinni! Rakastan sitä tyyliä! =)
  Ihastuttava uusi blogisi on varmasti menestys!

  Luovaa uutta vuotta sinulle ja iso halaus kaikille teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, pidän kyllä tyylistäni kiinni. Varsinkin utollaisen kommentin jälkeen!!! Olet niin ihana <3

   Kiitos, toivon sinulle ja perheellesi inspiroivaa uutta vuotta, lämpöä ja hyvää oloa!

   Poista
 8. Kiva, kun jatkat tätä blogia.
  Ja onnea uudesta blogista!
  Hyvää uutta vuotta!😚💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, todella arvostan sanojasi. Ja pakkohan minun on näitä leipomuksia jossain esitellä ;)
   Voimme aina vertailla mitä jauhopeukalomme saa aikaan <3
   Hyvää Uutta Vuotta sinulle Sari!

   Poista
 9. Innolla odotan tuota uutta blogiasi, sillä nuo opiskelut ovat ruvenneet kiinnostamaan. Ja tietenkin haluan nähdä upeita kukkakuviasi! Ja varmasti seuraan tätä vanhaakin;)
  Mukavaa loppuvuotta♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Postasin jo ensimmäisen kokeilun uuteen blogiini. Kyllä oli taas työ saada kaikki kohdalleen, mutta nyt olen aika tyytyväinen ulkoasuun, sisältä onkin sitten se toinen juttu ;)
   Toivon teille oikein rauhallista ja vähäpaukkeista vuodenvaihdetta <3

   Poista
 10. Hieno päätös! ❤ Ihanaa että jatkat myös tätä blogia, joka on yksi isoimmista lemppareistani! Paljon onnea ja menestystä uudelle blogille! Ja sinulle rauhaisaa vuodenvaihdetta! Anna kovalevyn nyt huilata!

  Ihanaa alkavaa Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi Satu! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika, saat minut taas punastelemaan <3
   Kerrankin ajattelin josko tutustuisi asiaan ensin edes hieman, ennekuin aloittaa ja menee pylly edellä puuhun ja olipas kyllä homma saada blogi alulle ja ulkoasu kuosiin ;)
   Nyt kovalevy saa huilia ja jos huomenna kysytään kuinka kaiken tein, niin en muista ;)

   Oikein rauhallista vuodenvaihdetta teille ja Onnea ja Iloa Uuteen Vuoteen <3

   Poista
 11. Kaunista niin kaunista ♫
  Onnekasta Uutta Vuotta 2018 ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja-Terttu. Iloa ja kaikkea hyvää uuteen vuoteesi <3

   Poista
 12. Kiitos tästä vuodesta ja kaikista näistä mielettömän kauniista kuvista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Muusa <3 Kiitos itsellesi kaikista inspiraatioista ja kannustuksista <3

   Poista
 13. Tuhannet kiitokset itsellesi Satu näistä ihanista kuvista ja postauksistasi! Kauhulla luin otsikkosi ja luulin, että lopetat, mutta laitatkin toisen blogin! Yes!
  Toivon sinulle kaikkea ihanaa ja Onnea Uuteen vuoteen Satu-ystäväni!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi <3 kiitos Mamma ja anteeksi jos säikäytin, ei ollut tarkoitukseni <3

   kauniita hetkiä Uuteen vuoteesi <3

   Poista
 14. Kuulostaa juurikin hyvältä kombolta tuo vanhan ja uuden yhdistelmä. Ja samalla nostan ihan todellakin hattua sulle kaiken työstämisestä, koska blogin nimen keksiminen ei todellakaan ole helppoa. Saati kaiken tekeminen tavallaan uusiksi alusta alkaen. Huuuh. Mulle pelkkä blogin bannerin muutos on niin työläs homma, ettei meinaa enää ikä eikä terveys riittää.

  Toivon sulle aina vaan kaikkea parasta tulevaan ja elän täällä ihan täysillä mukana <3. Ja kiitos ihan hirveän paljon siitä, mitä kirjoitit Tiian blogiin. Toivoisin niin olevani sen arvoinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Annukka. Kysyinkin jo nuorisolta, kuinka niiden takamus kestää sen tuntikausien koneella istumisen??? Omani nääs puutui ihan totaalisesti ;D i olisi minusta tähän joka päivä!!! Ja todellakin tuon bannerin teko oli työtä ja tuskaa ja kun tallentamat ohjesivustot olisvat päivitysten alla, niin sain etsiä kaikkiin juttuihin uudet sivut ja ohjeet.....ja loput kopioin vanhasta blogista. En mistanut enään yhtään miten blogi tehtiin saatika kaikki asetukset yms....

   Kiitos myötäelämisestä ja kirjoittamani oli totta joka sana, ainakin minun maailmassa. Olet niin ihana ihminen ja olen etuoikeutettu saadessani tuntea sinut!

   Poista
 15. Onnea uudelle blogillesi. Onhan se hyvä ajatus keskittää tietyt asiat yhteen blogiin. Oma blogini onkin melkoinen sillisalaatti, mutta en jaksa pitää useampaa blogia. Sinulla alkaa mielenkiintoinen vuosi. Toivon sinulle oikein ihanaa ja inspiroivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu <3 Sinun blogisi on huikea kaikkine ideoinesi. En jaksa olla ihmettelemättä, kuinka keksit aina kaikkea kivaa! Ja eiköhän kaikkien elämä ole välill aikamoista sillisalaattia, eli blogisi kertoo ihan normaalista eletystä elämästä.

   Kiitos toivotuksista, edessä monta jännää hetkeä ja hieman 'pelottaa' mitä tuleman pitää, mutta sillälailla hyvällä tavalla....

   Oikein idearikasta uutta vuotta sinulle <3

   Poista
 16. Onnellista Uutta Vuotta 2018 sinulle Satu ♥

  VastaaPoista
 17. Hyvä päätös ♥ Sun kuvat on kyllä ihan ainutlaatuisia ja yhden erääseen kommenttiin, sun tyyli on tunnistettavissa ja persoonallinen erittäin hyvällä tavalla. Tykkään! Onnea ja menestystä uuteen vuoteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun olet sitä mieltä. Kuvat varmaan ertoo miten näen asiat ja mihin kiinnitän huomiota. Yritän saada vaikutteita muisden kuvista, mutta tulos on aina tyylilleni uskollinen...mihinkäs se tiikeri raidoistaan pääsee. Voisin tosin ottaa tämän vuoden tavoitteeksi uuden kuvaustyylin omaksumisen, vaikka ihmisten kuvaamisessa, mikä on täysin mukavuusalueeni ulkopuolella ;)

   Toivon sinulle ja perheellesi oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta <3

   Poista

Kiitos vierailusta ja kommentit piristävät!

Blogitekstisuositus

Viimeinen #kukkailottelu ja Blogimuutoksia

Somelomani taitaa olla ohi.  Viimeiset pari päivää olen vääntänyt mielessäni ja ihan fyysisesti uutta blogipohjaa. Lomailun ohessa ...