keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kuinka kuvaat Pääsiäispupua vol.2


Vuosi sitten yritin ottaa meidän sydänten särkijästä pääsiäiskuvia. Se miten silloin onnistuin yrityksessäni löytyy TÄÄLTÄ.


Nyt kokeilimme Juniorin kanssa uutta yritystä meidän nykyisten kaniemme kanssa. En voi sanoa, että olisi mennyt kovinkaan paljon paremmin kuin viimeksi.


Ipana-kanimme nukkui pois marraskuussa ja olimme hetken ilman pupua. 
Viimein työkaveri vinkkasi minulle kahdesta pienestä söpöliinistä, jotka tarvitsivat uuden kodin. Nyt tämä kaksikko on asunut meillä reilun kuukauden. Alkuun he olivat hieman arkoja - mietteitä ensi hetkistä löytyy TÄÄLTÄ- mutta nyt meno on välillä yltynyt ihan hurjaksikin.


 Rudol on ihan mahdotun kiipeilemään ja kiipeä vaikka lipaston päälle, jos haluaa maistiaisen esikosta. Yksi aamu se istui patsaana televisison edessä...ihan vain jotta hänet huomattaisiin. Olemme heränneet yöllä siihen, että meidän päällä kävellään ja odotetaan, että heräämme palvelemaan pieniä luppakorvia. Onhan se ihan tylsää, jos ruokakupissa on jäljellä vain niitä pahanmakuisia nappuloita joten asialle on tehtävä jotain vaikka kello kolme yöllä.


 Mies on saanut uusia niin läppärinsä kuin puhelimensa piuhat...mitäs jätti lattialle, vaikka varoitin. Samoin yksi hänen nuottikirjastaan on kuulema muuttanut hieman muotoa (sain kuvan tekstiviestinä maailmalta) ja reissulaukun kulmaankin ilmestynyt kolo. No ne ovat olleen eteisen lattialla odottamassa aikaista aamulähtöä ja kanit tykkää makoilla juuri siinä kohti mattoa. Kaipa heillä on oikeus ilmaista mielipiteensä vakkaripaikan valloittamisesta. Olemme miettineet, miksi vain hänen kamoillee tapahtuu jotain, ei meidän muiden...mystistä.
 No siis mitään maatamullistavaa ei ole 'tuhottu' ja kun muistetaan vain aina nostaa kaikki liian kiinnostava ylös 'turvaan', niin hyvin menee.


Kaveruus isompien karvalasten kanssa on hyvä. Kanit eivät tunnu pelkäävän koira yhtään ja jos koirat ryhtyvät liian läheisiksi ja uteliaksi, niin nämä kirpun kokoiset lätkivät ihan oikeasti koiria kuonoon ja murisevat!!! Oikeastaan aika huvittavan näköistä ja kuuloista, mutta pikkutyypit saavat taas hetken olla ihan omissa olissaan, kunnes koirat taas unohtavat kokemansa. Todellakaan aina näin ei tapahdu, vaan pusuttelua ja lähentelyä on puoleen ja toiseen. Onneksi.


Alkuun nämä eivät tykänneet yhtään olla sylissä, mutta nyt sylittelyaika on jo hyvinkin pitkä. Pääsääntöisesti he myös antautuvat sylitettäväksi, eivätkä juokse karkuun kun lähestyn heitä. taitavat jo tietää, että taas tuo nahkatyyppi lääppii.....
Ulkoilukin on jo aloitettu sekä valjaissa, että ilman. Tosin viimeksi mainitun aloitti meidän Vinku koira, joka oli saanut takaoven auki ja pupulit pinkaisivat pihalle. Taisi pakkanen ja lumi hieman pelästyttää, koska pian pomppivat takaisin sisään. Tai sitten Vinku koira itse tajusi, että nyt kävi vahinko ja paimensi kanit sisään. Näin nimittäin ikkunasta, että hän paimensi Greettaa terassilta sisäänpäin ja Greetta totteli kiltisti.


Voisin sanoa, että joka päivä on jotain uutta ja yksikään päivä ei näiden karvalasten kanssa ole samanlainen. Välillä ne 'pelästyttää' sekä huolettaa ja välillä saa nauraa vedet silmissä sydämen pakahtuessa ilosta ja onnesta 'omistaa' tällaiset tyypit.


Meidän Pääsiäispuput toivottaa oikein munarikasta pääsiäisen aikaa.
Näillä kahdella on iso urakka kaikkien suklaamunien kanssa.


- Satu -36 kommenttia:

 1. Jee, kanipostaus! Näitä luen niin mielelläni. :) Verrattain onnistuneita pääsiäispupukuvia kyllä - useimmissa kuvissa puput ovat korissa ja ihan kiltin näköisesti vieläpä. :D Meillä oli aikanaan kanimme kanssa aina kova yritys saada otettua vuotuinen synttärikuva pääsiäisen aikaan. Pari ekaa ruutua sisälsi uteliaasti ympäriinsä venkuilevan kanin koristeiden keskellä (harvemmin naama kuvaan päin), sitten tympääntyneen näköisenä paikoilleen asetetun, sitten (kymmenennen paikoilleen asettamisen jälkeen) vihaisesti hampaitaan näyttävän, koristeita tuhoavan ja lopuksi vain kanin takapään poistumassa rikospaikalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kori on juuri sen takia, että pysyivät paremmin paikoillaan ;) Oli heille sen verran outo tilanne, että alkuun vain nököttivät paikoillaan ja kummasti se takamus käänty helpoiten kameraan päin...lopulta luovutettiin, ettei satu vahinkoja jos hyppäävät alas pöydältä :) No hauskaa oli ainakin kuvaajalla ja assarilla.

   Poista
 2. Aivan ihanat kuvat!❤️
  Söpöjä pääsiäispupuja!😍❤️
  Hyvää pääsiäisen odotusta!🐣🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3
   Mukavaa torstai-illan jatkoa <3

   Poista
 3. Mitkä ihanuudet! Niin voin kuvitella miten pehmeältä tuollaiset kanit tuntuvat. Meidän Siri on aika karhea :) Mukavaa pääsiäistä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Nämä on oikeasti pehmeämpiä kuin pumpuli :)
   Kiitos samoin teille sinne lämpöiseen <3

   Poista
 4. Voi kuinka ne ovat suloisia 😍 Hyvää pääsiäistä 🐥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ne on aika vekkuleita. Kiitos samoin teille <3

   Poista
 5. Olipas se virkistävä postaus, kiitos siitä. Hyviä kuvia olet saanut pääsiäispupuista. Mukavia hetkiä pupujen kanssa ja hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tarpeeksi monta kuvaa un ottaa, niin aina saa pari julkaisukelpoistakin. Kiitos ja kaunista pääsiäistä!

   Poista
 6. Ihania kuvia ja suloiset kuvat.. munarikasta pääsiäisenaikaa myös sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Nää kaverit on kyl niin suloisia ja minusta kuvat on oikein onnistuneita.
  Mukavaa pääsiäistä koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi <3 Nämä on kyllä suloisia ja ihan kivoja kuvia tuli vaikke ihan sitä mitä aina toivoo ;)
   Kiitos, mukavaa pitkää viikonloppua myös teille <3

   Poista
 8. Eikä, mitkä suloisuudet! <3
  Ja mä tiedän myös ton pupujen kuvaamisen vaikeuden. Ja varsinkin, jos yrittää saada kaksikko samaan kuvaan...
  Ihanaa pääsiäisen aikaa teidän koko perheelle, karvalapsia myöten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos. Juu, ei ollut helppo saada samaan kuvaa muuten kuin laittamalla tuohon koriin...ja siitä taas Greetta otti herneet nenään...

   Kiitos, samoin teille <3

   Poista
 9. Miten suloisen sopiva postaus tähän pääsiäiseen! Kerrassaan ihania pupusia, hyvinhän sait kuvattua. Mukavaa pääsiäistä, Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku. Täytyi olla vain nopea, jotta sai kuvattua ;)
   Kiitos, samoin sinulle <3

   Poista
 10. Oih miten suloisia♥ Nuo kuvathan on ihan loistavia:) Tuo alin kuva on aivan ihana..jännästi tuo väri vaihtuu keskellä pupua:) Mukavaa pääsiäisviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 Tuossa kuvassa Rudolf nousi ja tuijotti minua suoraan silmiin kuin sanoakseen, että nyt riittää :D Hän on tuollainen ihana jing ja jang <3
   Kiitos samoin sinulla loistavaa pääsiäisenaikaa!

   Poista
 11. Niin suloiset valokuvamallit ja kauniita kuvia. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kristiina <3
   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 12. Huh mitä söpöläisiä ja niin sopivia pääsiäiseen, vaan yhtä söpöjä ovat mihin vuodenaikaan tahansa. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä on kyllä söpöläisiä ja kuten sanoit ihan mihin aikaa vuodesta tahansa. Kiitos, samoin teille!

   Poista
 13. Onpa ne vain söpöliinejä, ja kuvatkin onnistuivat loistavasti. Oikein ihanaa pääsiäistä, munalla tai ilman :D

  VastaaPoista
 14. Ihanat pääsiäispuput! ❤ Täälläkin olis yksi jäniksen mentävä kolo sydämessä, niisk. Mutta ehkä me koitetaan pärjäillä näiden koirien kanssa nyt vain. Ne pelottelevat tosin möykällään pääsiäisnoidatkin pois nurkista; tipuista ja pupuista puhumattakaan, hih.

  Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihan kamala kuulla <3 :( No nyt jänömme pomppivat siellä sateenkaarella ja toivottavasti sopusasti.
   Noidan ja kaiken muunkin karkottimet ovat ihan hyvästä <3 Rentouttavaa pääsiäisen aikaa teillekin <3

   Poista
 15. Ihania pupuja siellä ja hienoja kuvia! <3
  Meilläkin on ollut kaksi pupua.
  Lankapuhelimen johdon toinen kävi kerran puraisemassa ja kirjan kulman,
  mutta muuten sai ihmekyllä tavarat olla rauhassa pupujen hampailta.
  Oi,tuli ihan ikävä noita vesseleitä ja ihania ilopomppuja mitä aina välillä esittivät.
  Oikein mukavaa pääsiäistä sinne ja silitykset pupusille täältä! :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D No aina vähillä vaurioilla täällä mennään kun ajattelee, ettänoi on kokoajan vapaana! Nämä on kyllä hauskoja seurata; välillä meillä on kaniformulat, kun riemusta kiitävät niiden pomppujensa kera ;)
   Kiitos ja pupulit silitetty :)

   Poista
 16. Ompa veikeitä kavereita, tosi hienoo että tulevat juttuun myös koirien kanssa ♥ Oot hyviä kuvia napsinut!
  Kivaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirien kanssa yhteiselo on ihan ehdoton edelleytys meillä ja tosi hienosti toimiikin.
   Kiitos ja mukavaa arkeen paluuta <3

   Poista
 17. Ihan mieletöntä, ensimmäisen kerran kuulin, että pupuliinitkin osaavat murista. <3 Hyvä että pitävät puolensa koiruleitakin kohtaan, koska ovathan koirat kokoonsa nähden aika valtavia. :)

  Ihanat kuvat ja hyvin hyvin kauniit pupuset. <3

  Sydämellistä pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä murahtelee, jos eivät ole tyytyväisiä :) Sellainen matala murahdus kuulostaa iaka söpöltä <3 Näissä on tuo koko ja ego suhteuttu kuten pikkukoirissakin ;)

   Kiitos ja mukavaa paluuta arkeen <3

   Poista

Kiitos vierailusta ja kommentit piristävät!

Blogitekstisuositus

Viimeinen #kukkailottelu ja Blogimuutoksia

Somelomani taitaa olla ohi.  Viimeiset pari päivää olen vääntänyt mielessäni ja ihan fyysisesti uutta blogipohjaa. Lomailun ohessa ...